tisdag 13 juli 2010

Bilder från Danmark

Lite bilder från vår semester i Bork Havn på Väst-Jylland. Först är det vårt "nya hus" som N beskrev det. Synd att vi inte har något gammalt! Vi var väldigt nöjda med huset som vi hyrde, det var över förväntan. Ett lugnt områden utan någon insyn till/från grannar.En liten lekplats fanns utanför och där träffade barnen hunden Alfred som aldrig fick nog av att hämta bollen, han kom t.o.m in i vårt hus med bollen!Hennes strand, en kort bilresa från "vårt" hus- hur lång strand som helst! Med riktigt finkornig sand, sådan där som kryper in precis överallt.Lyngvig fyr, inte långt från Hvide Sande. Där uppe kan man lugnt säga att det blåste, jag trodde kläderna skulle blåsa av!Vikingabyn i Bork Havn.

Och till sist Legoland! Jätteroligt tyckte vi allihop. Jag tyckte det var kul att hela familjen kunde åka i stort sett alla attraktioner tillsammans, till skillnad från t.ex Gröna Lund där barnen måste åka ensamma på barn-attraktionerna. Det var imponerande att se allt som var byggt med lego också, så klart. Som till exempel hajarna i vattnet på bilden nedan.

1 kommentar:

myzpyz sa...

härligt!
jag har varit på Hvide sande för en massa år sen, ljuvligt! Legoland hägrar för oss oxå, men inte i år (köks- o tvättstugerenovering kostar en del).