torsdag 3 november 2011

Inflyttad!

I lördags gick flyttlasset mellan gårdarna här! Jag ljuger om jag säger att det gick smärtfritt för det gjorde det inte.... man kan väl säga att vi inte hade samma plan för hur bytet skulle ske som de vi bytte med, trots många samtal kring detta. Nog om detta, nu är vi på plats och börjar känna oss hemma! Mycket att fixa iordning förstås men nu börjar ju det roliga!
Jag har återförenats med min garn-stash, det känns skönt. Jag stickade färdigt min basker innan flytten men den är inte fotad. Jag har också stickat på en flytt-sjal, det enda garn jag hade var ett lurvigt Drops Symphony jag fått i ett byte, så jag satte igång med en enkel trekantssjal. Tyvärr tog garnet slut innan jag kände mig klar så nu ska jag försöka få tag i lite mer.
Nu ska jag sticka en sådan där tub-krage som är så populära, tänkte jag. Inte ens jag behöver mönster till det. Tror jag!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Så skönt, nu är det roliga kvar!

myzpyz sa...

härligt :) då hoppas jag på husesyn med garnmyz snart då!
kraMyz

Anonym sa...

Hoppas ni kommer att trivas!
Miastickar

MammaPuhStickar sa...

Det är inte ett dugg lättare att flyta "kort" än flytta långt. Nästan tvärtom. Provade att bara flytta en port för ett par år sen. Mycket spring med småsaker blev det och man gick aldrig tomhänt. :-)