söndag 20 april 2014

Dagens outfit

När jag började blogga lovade jag att det inte skulle bli några "dagens outfit". Men här kommer det en sådan bild iallafall:
Jag tror att vi kan enas om att jag inte riktigt kommer till min rätt i den här outfiten. Man kan också, så här efter två dagar i backarna, konstatera att skidbackar inte är mitt rätta element. Jag tycker det är fantastiskt vackert och jag njuter av solen och den härliga luften. Men så ska man ju ta sig ner.... och jag har åkt väldigt lite nerförsåkning i mitt liv, och det gör ju att man inte är särskilt duktig så jag är ärligt talat livrädd nerför backarna. Så, nu har jag blottat min rädsla. Det har jag inte gjort för barnen eller resten av sällskapet.
Solbränd på näsan har jag lyckats bli iallafall :-)

1 kommentar:

Cecilia sa...

Du ser ut som du ska bli utskjuten ur en kanon, precis som sig bör!😊
För flera år sedan tog en kollega barnen och mig med till Hemsedal och det var min premiär på på slalomskidor. Efter ett par dagar var jag ganska belåten i barnbacken men så tyckte kollegan att jag skulle åka i en riktig backe... Väl uppe i toppen av backen skymtade mina barn längst ned och i mitt hjärta sörjde jag att inte få träffa dem igen, jag var livrädd, skräckslagen! Så, nu har även jag blottat mig på detta diskreta sätt!😀