onsdag 25 juni 2014

En ny förälskelse

För länge sen på en symässa köpte jag ett nystan fantastiskt Fleece artist garn; Sea wool. Det har bara legat och gömt sig och inte velat bli något alls. Tills jag kombinerade det med silvergrått! Nu stickar jag en Andrea`s shawl (finns på Ravelry), igen. Den jag gjorde för några år sedan blev så liten så den gav jag bort.
Det grå garnet är Visjögarn. Varför har jag inte stickat med det förut? Det är ju underbart att sticka med, luktar gott och blir mjukt!

Jag blev så kär i garnet att jag gick och köpte fyra nystan till, nu ska här stickas en Sinnasaujakka! En rejäl sommarutmaning till mig själv, både flerfärgsstickning och så klippa i stickat..... Det ser jag fram emot!
Några dagars semester har verkligen varit välgörande, nu börjar jag känna mig energisk och som mig själv igen! Vi börjar med en lugn vecka hemma innan det bär norrut och sedan västerut till Norge.
Nähä nu har jag inte tid, måste lägga upp till min får-kofta!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

En sådan entusiasm i detta inlägg! Härligt!
Vila och ledighet är fantastiskt, själv njuter jag just nu av att få vara ensam. Flera dagar i rad! Mycket ovant och väldigt...stärkande!
Visjöull är fint att sticka med och det du gör blir vackert. Riktig njutstickning!

KataM sa...

Det där tror jag blir en jättefin sjal.

Visjögarn är underbart både att sticka med och att bära. Jag stickade en kofta av det för några år sedan och den är en riktig favorit. Hoppas du blir lika nöjd med din kofta.