måndag 25 april 2011

Tyresta nationalpark

Igår åkte vi iväg till Tyresta nationalpark. Trots att jag bott här i 14 år och maken ännu längre, har ingen av oss kommit iväg dit. Väl värt ett besök! Vi gick "urskogs-slingan" på 2,5 km för vi var inte helt säkra på hur långt barnen skulle orka, men de hade glatt kunnat gå dubbelt så lång! Jättehärligt i skogen, jag älskar doften i skog och myrmark. Och inga insekter så här års (förutom myrorna)!
Ja vilken härlig påskhelg, vilket väder! Vi satt ute i shorts och åt påsklunch i lördags, det kändes mer som midsommar än påsk!


Jag har börjat följa ett träningsprogram för löpningen nu, det känns kul och motiverande att springa igen. Det blir Midnattsloppet i augusti igen, och så Vårruset i Maj som vanligt. Synd att jag är så himla stram i baksidorna av låren, det gör att det inte är så... skönt att springa. Jag stretchar noggrant men det vill inte riktigt ge sig.

3 kommentarer:

Anna sa...

Låter som en riktigt härlig utflykt! Just nu när alla knoppar slår ut är nästan den bästa tiden på året.

myzpyz sa...

ehhh...
jag är juh infödd Stockholmare o har inte varit där *skämmes*
kraMyz

MammaPuhStickar sa...

Ja, där är det mysigt. Tyvärr kommer vi sällan dit mer än en gång per år och tänker varje gång att det ska bli fler.... Vi bor ju bara 15 min därifrån men det hjälper inte.