fredag 24 februari 2012

Fredag!

Jag sitter och slösurfar lite, ska snart parkera i soffan med barnen. Det vill säga så snart det jobbiga barnprogrammet "Amigo" slutar, jag orkar inte höra den helt hysteriska programledaren.... Sedan har jag bokat tvättstugan ikväll, ångrar mig lite nu med mysbyxorna på. Men det är svårt att hinna med allt som ska hinnas med på helgerna.


Igår var det sim-uppvisning för storasyster! Efter mycket gråt och tandagnisslan ställde hon till slut upp på den längre distansen som skulle simmas. Tränare och kompisar peppade, och jag gjorde så gott jag kunde. Det gick förstås hur bra som helst, hon vann sitt heat och självförtroendet blev bättre. Bilden är från i höstas, och när jag ser den inser jag hur mycket tjejerna har vuxit och faktiskt börjat lägga på sig lite mera muskler. Jag nog lite knäpp men jag tycker verkligen om att vara i simhallen! Det är varmt och gosigt och luktar hemvant, dvs klor! Det suger rejält i tävlingsnerven när dottern simmar men någon gång får man väl inse att den tiden är förbi (mina axlar håller inte, annars skulle jag nog ge mig på Masters-simning)!


En skön helg önskar jag alla!

3 kommentarer:

Mia stickar sa...

Simmar på onsdagar, vanligt "tantbröstsim" men sen finns det några enstaka som elegant crawlar och gör voltvändningar......... hm så känner man sig ganska nördig när man tar i kanten och vänder klumpigt och skjuter ifrån för ett stillsamt simmande!

Cecilia sa...

Amigo, amigo...aaaa...amigo...man får bara lust att slänga ut TVn! Tänk att han fortfarande får hålla på?!

Skönt att det gick bra för din tjej, särskilt om du varit med och pappat!
Trevlig helg!

Monica sa...

Mia, allt simmande är bra simmande :-)
Cecilia, han är utbytt mot en hon, om möjligt ännu värre...