onsdag 28 mars 2012

Transportstickning

Jag är hemma med sjuk son idag, han har roat sig ganska bra på egen hand så det har blivit några Andrea-varv. Den växer snabbare än jag trodde. Nu är kanten gjord och det är bara slätstickning med hoptagningar tills den är klar. Ren transport alltså. Ganska skönt att sitta och låta tankarna gå.... fast då vandrar de gärna iväg till nya projekt som lockar mera. Inte till de gamla UFOn som ligger i korgen tyvärr. Nej nya utmaningar ska det vara!
Nu med våren i antågande är det inte bara nya stickningar som lockar, lägenheten vill jag också fräscha upp (eller kanske göra iordning det sista), och det gråa trista som är mitt nuvarande jag. Klippning är beställd, och på fredag planerar jag att gå och handla kläder för presentkort jag fick i julklapp! En helt ny kvinna möter sedan en helg utan handbollsmatcher!

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Samma typ av stickning som jag alltså, transportvarv.
Ganska behagligt... Instruktionsvideon på Drops var ju perfekt, tack för tipset!
Nu har emellertid min pojk kommit hem och eftersom jag satt honom i arbete med att ordna i sitt rum kan jag inte riktigt med att sitta kvar i soffan, får fnutta runt lite så det inte känns så orättvist! :-D

garnlivet sa...

Åh, så fräscht med färgerna p¨din Andrea sjal. Jättefint:)

Stickmor sa...

Vad fin den blir din sjal! Den har jag kollat in ett tag och nu blev jag inspirerad så jag tror att jag köper mönstret.