fredag 13 juli 2012

Klart för montering

Väskan är klar och ligger på lätt blockning. Sedan ska den monteras och fodras, det hoppas jag kunna göra imorgon. Koftan är också färdigstickad men jag har ingen plats att sträcka ut den på så det får bli när väskan torkat... Härligt med (nästan) färdiga projekt. för då kan man ju börja på nya! Glatt ignorerandes UFO:na som ligger i stick-korgen och ropar på uppmärksamhet :-)
En sådan här drömmer jag om just nu,  hur söt som helst (jag lyckas inte kopiera bilden från Dalegarn bättre än så här så kolla länken för bild och beskrivning)!


Vi har varit hemma två dygn och det har varit mycket fixande, med tvätt och post och annat som man gör när man varit bortrest. Jag har också bestämt mig för att ta tag i saker som legat och surdegat länge, så idag har jag varit och fått glaset på min I-phone bytt (bara varit trasigt sedan Lucia förra året) och beställt gardiner till vardagsrummet (jo vi har varit utan sedan julgardinerna åkte ner). På listan står också att lämna in min och dotterns cykel på reparation, boka tid på vårdcentralen för dottern, boka tid hos tandläkare för mig och så frisören! Så skönt att ha en veckas semester till, där inget är bestämt Och det verkar inte bli något badväder direkt heller så sannolikheten att jag faktiskt får undan mina surdegar är stor!

Inga kommentarer: