söndag 16 juni 2013

Handboll för hela slanten

Eken cup i helgen. Igår var hela familjen där från halv nio till fyra. Idag hade dotterns lag matcher på eftermiddagen (maken dock hela dagen eftersom de har flera lag), så jag hann handla och en sväng på IKEA på förmiddagen. Sedan skjutsa dottern och kolla första matchen som gick jättebra. Hem till sonen, städa och springa en liten sväng. Tillbaka till sista matchen och hämta hem trött dotter och make. Imorgon fortsätter turneringen men då jobbar jag.

Det regnade kraftigt större delen av förra årets turnering, men iår kom det bara lite regn under sista matchen idag. Tjejerna var nästan lite besvikna, de tycker att det är roligt med geggan som uppstår på planerna när det regnar... Det tycker inte vi föräldrar.

Och ponchon då? Jo den blev klar igår. Jag avmaskade det sista i bilen på väg till festen, och fäste trådar. Så någon blockning blev det inte. Inte tog jag någon bild heller, men hoppas kunna göra det i vinter när ägaren använder den!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Fin present, många timmars arbete och omtanke utöver själva plagget! Skönt att du hann klart.
Bra med en handbollshelg, kanske liten kontrast mot stressandet?

Monica sa...

Mottagaren blev så glad att hon klämde en liten tår (skönt med vänner som är lika lättrörda..!) så det var värt alla timmars arbete!