lördag 8 juni 2013

London short update

Vi kom hem natten till i tisdags men det har varit lite mycket sedan dess! Resan var toppen, barnen orkade mycket mer än jag trodde. För hur man än gör så blir det ganska mycket gående i en storstad! Här kommer några foton.

Snyggaste flaggan ever på en hel bil. Vill ha! Fast kanske lite liten att skjutsa runt familj och andras ungar i.


Min fina familj på väg mellan London eye (fortfarande inte värt pengarna och köandet) och Buckingham Palace, via Westminster Abbey och Green Park.


Lillebror satt helst mellan rutorna i fönstret på vårt hotell! Vi bodde vid Baker street den här gången, det var lite nya kvarter för mig.


Några timmar spenderades på Hamleys, leksaksvaruhuset. Här är en del av godisavdelningen där. Kråkan följde med oss från Sverige, han bor egentligen på lillebrors skola och när någon ska ut och resa får han följa med och sedan berätta med foton vad han varit med om...


På väg från Camden market, längs med Regents Canal. Vacker promenad med alla roliga husbåtar.

 I Camden åt vi lunch, man kunde då sitta på halva vespor och äta!


Resans höjdpunkt! Warner bros studios som ligger lite utanför Watford. Så värt pengarna, även för vuxna! Vi hade en egen guide med oss (storasyster som kan både böckerna och filmerna utan-och innantill). Flera av miljöerna, massor av rekvisita, kläder, skisser, modellen av Hogwarts mm.
Ugglan på skylten är en riktig en, men man fick inte röra den. Och mellan fotona tog en djurskötare hand om den. Vi hade tur och det var "animal actors week" så det fanns fler ugglor och kattungar på plats.

Jag hade planerat precis vilket garn skulle köpa när jag kom till the Loop, så på måndagen följde sonen mig dit.  Men gissa vad: det var stängt på måndagar! Snopet! Men billigt blev det ju förstås.

1 kommentar:

Cecilia sa...

Åh, så härligt ni verkar ha haft det! Nu blev jag allt lite sugen på att resa.

Trist med garnet, det är något visst med att sticka av garn man köpt på en resa. Så jag ser ingen annan lösning än att du åker dit igen! :-D

Mössan är Peerie flooers av Kate Davis på Ravelry men jag har två beskrivningar liggande på fantastiska mössor från born to knit. Och nu klarar jag dem nog!