onsdag 12 mars 2014

Still alive

Det är klar brist på energi just nu och då hamnar den här stackars bloggen långt ner på prioriteringslistan. Jag stickar ju inget heller så det blir inget färdigt. Jag har ägnat mig åt att fästa trådar på mormorsrutorna jag virkar då och då, i övrigt inget handarbete. Det kanske är bristen på stickning som gör att jag är sån trist figur? Nää jag vet att det är mitt jobb :-(


Men i lördags var det lite flärd och upplevelse! Hela familjen var på Friends arena och finalen på Melodifestivalen! Barnen var lyckliga och då är man som förälder också nöjd. Fast jag föredrar Springsteen om jag ska gå på konsert!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh, så det värmer i föräldrahjärtat när barnen är glada! Tråkigt att ditt arbete drar nedåt! Hoppas det kommer någon lösning eller lättnad!
Jag har fått en ny chans på Umeå, nu blir det i början av april. Vågar inte glädja mig riktigt ännu, men är iaf lite glad!

Birgitta sa...

Jag skulle också föredra Springsteen om jag skulle gå på konsert - men det är härligt när barnen är lyckliga! Ojdå, det är inte bra när jobbet har sådan inverkan, hoppas det blir bättre!