söndag 30 mars 2014

Våren är här!

Tulpaner, det är vår det!
Förra helgen fick jag med mig dottern ut på en promenad, det hör verkligen inte till vanligheterna att hon vill det! Vi gick en vända i närområdet och fotade vårens ankomst!

Och idag har jag sprungit en lång runda, den första sedan i januari! Axeln har fått en diagnos: frozen shoulder, och det har sitt förlopp i stort sett oavsett vad jag gör. Så ut for jag och sprang, vilken skön känsla! Det har varit mycket jobbigare att inte springa, än att inte sticka. Stick-abstinensen avtog ganska snabbt. Men nu vill jag igång lite försiktigt igen!

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Härligt! Att behöva avstå från sina vanliga aktiviteter är inte kul. Ja det klart att stickade filtar i babypaketen är ju perfekt. Enda anledningen till att jag syr täcken i stället är att jag fått överta hela mammas lager av färdigklippta lappar och remsor och vill att de ska komma till nytta. Ja... och så har jag nu drabbats lite av lapp-feber tror jag :-)

Cecilia sa...

Skönt med dotter-promenad! Och gott för dig att få springa en sväng!
Ja, nu är det vår, det är härligt.
Hm, frozen shoulder...det går över, hoppas jag?

Anonym sa...

Hej Monica, lyckades inte maila men ger dig ett jättestort tack för det trevliga paketet som låg och väntade när jag kom hem i går kväll. Blev så glad! Skulle gärna köpa ett par härvor till av det rosa Cornelia Hamiltongarnet. Var har du köpt det? Litet Nystan?
Gunnel