fredag 28 januari 2011

Nöjd och belåten


En lång slitsam vecka är slut! Jag har känt mig trött och lätt-irriterad trots att jag lagt mig i tid och fått sova hela nätter (peppar, peppar, det verkar som lillebror har slutat vakna och komma till vår säng på nätterna!). Maken och jag avslutade veckan med att gå tidigt från våra respektive jobb och ta en skidtur i vackra Lida. Jag åkte ett par gånger förra vintern (utan barn alltså), då var det nog minst 10 år sedan sist. Idag blev det 12 km, jag är mäkta nöjd! Skavsår på hälarna men det kan jag leva med. Så himla skön träning, och i vacker omgivning. Axlarna verkar klara det också, konstigt nog.
Nu ska barnen snart läggas och jag ska slappa i soffan med min koft-stickning, som gör små framsteg varje kväll. Det gör inte sjalen, hur jag än räknar blir det inte rätt. Om den får vila kanske det har ordnat sig nästa gång jag plockar upp den?
Bilden är lånad från Lida

4 kommentarer:

Alexandra sa...

Härlig start på helgen, må gott =)

MammaPuhStickar sa...

Vad härligt det låter. Blir avundsjuk. Ha en bra helg.

Alexandra sa...

Haha, världen är liten ibland 0) Ja, men de får vi ju låta ske - vi skrev ju innan om stickcafé i Vällingby (som jag trodde du varit på redan).

Monica sa...

ja det var härligt igår! Och idag har jag träningsvärk.
Alexandra: det verkar vara vara jämna söndagar där på Riddersvik (bor du åt det hållet?) så det är nog imorgon. Jag tror det blir svårt för mig imorgon, får ta med barnen i så fall.