fredag 21 januari 2011

Slut på arbetsveckan


Det händer inte så mycket på den här bloggen just nu.... Jag har varit så trött på kvällarna senaste veckorna och då är det lättare att fastna i blogg-läsande än att skriva i sin egen! Maken har haft 2 helt hysteriska veckor med möten och annat på kvällarna så det har varit barnen och jag och då får man inte alltid så mycket egen tid.

I helgen är det 9-årskalas på söndag, med pirat-tema, och jag kom på idag att vi inte börjat planera alls. Måste kanske fixa lite ätbart, typ tårta. Lite dekorationer.... dottern har önskemål om att lokalen ska se ut som ett piratskepp med tunnor, trälårar, nät att klättra i osv. Som det ser ut i helgen är det inte så troligt att vi hinner/orkar/hittar sådan rekvisita. Maken och jag ska på 40-årsfest imorgon kväll, maskerad, men till det fick jag som tur var låna kläder av en kollega. Förutom det är det de vanliga aktiviterna på helgerna; handboll för storasyster och make på lördag fm, då brukar sonen och jag passa på att gå först på familjegympa och sedan tränar jag efter det. Och söndag morgon åker alla utom maken på simskola/simträning. Maken mumlade något om egen handbollsmatch på lördag em, vet inte hur han tänkt klämma in det.
Ok, mot bakboken, nån liten kaka ska jag väl få till såhär på fredagskvällen :-)

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Attans, måste vara ngt som går, jag är helt färdig med.. Hoppas ni får ihop alla aktiviteter i helgen plus lite rekreation oxå =) Må gott! & Grattis till 9-åringen!

MammaPuhStickar sa...

Glöm inte att andas också.