onsdag 21 september 2011

Tankar om flytt med mera

Kameran har åkt till Tyskland med maken så det blev inget foto idag. Jag har inte fotat så mycket med mobilen men jag får väl använda den här tills kameran (och maken) kommer hem om 2 veckor.

Om det blir så mycket bloggat och stickat, det återstår att se. Den här veckan är min mamma här, tack och lov, för barnen passade på att bli sjuka. Nästa vecka är jag ensam med barnen, kan bli tufft ihop med allt annat.

Och så ska vi flytta!!!!! Äntligen har vi fått till ett lägenhetsbyte, här i området där vi vill bo! Så sista helgen i Oktober flyttar vi till gården bredvid vår. Jag tänker börja packa lite redan nu, de vi ska byta med är inne på samma linje så kan man flytta över lite löst bråte då och då (var nu deras kartonger ska få plats hos oss.... på toan kanske?) Det känns jätteskönt att få större fast gruvsamt också. Vi har trivts så bra i den här lägenheten, den är ljus och solig och varm. Men så är det väl alltid med förändringar, att det känns jobbigt fast det är en positiv förändring.

Tankarna börjar iallafall vandra iväg mot hur vi ska möblera, vad som behöver införskaffas, om vi ska tapetsera osv. Och vad som kan rensas ut av befintligt bohag....

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Då är vi i ganska samma läge...vi kommer troligen flytta 50 m öster ut på vår gård, från 6A till 6C. Vilket äventyr...:-)
Spännande blir det ju ändå och för oss flyttar vi från den lägenhet där barnen varit små, liteav en epok som är över. Men du har min sympati, en hel del blir det att grunna på!
(Imorgon ska jag baka din fudgekaka till jobbet!)

Anonym sa...

Vi drar också österut :-) Lycka till med kakan, den är som godis! /Monica (varför är jag inte behörig att kommentera på min egen blogg??)

Cecilia sa...

Men du, ska det vara ngt mjök i? :-)
Fånigt att blogger är så konstigt ibland!!!

Cecilia sa...

Asch, MJÖL, menar jag!

Anonym sa...

Klart det ska vara mjöl i... och bakpulver men det kanske du förstod :-) Nu är receptet uppdaterat!

Cecilia sa...

Bakpulvret förstod jag och så slog jag till med 3 dl mjöl, det funkade bra och kakan blev mycket uppskattad! Perfekt ta-med-kaka! Tack för receptet!