lördag 5 februari 2011

Lördagsmys

Lugn, skön och ostressig lördag! Jag tränade på förmiddagen, favoritpasset på Friskis, medan resten av familjen var på handboll. Och sedan har vi tagit det lugnt för att nu ladda för Melodifestivalen. Det blir godis, grönsaker med dipp och alla i soffan.

Jag har klickat för mycket med musen (tror det var i onsdags) så jag har fått ont i armbåge, underarm och handled. Så jag försöker hålla mig borta från datorn så mycket som möjligt. Det går att sticka, men inte så långa stunder. Jag stickar en födelsedagspresent till brorsdottern som fyller tonåring nästa vecka, så jag måste ju försöka få det klart :-)

Jag har funderat mycket på förvaring av mina Knit-pro stickor och kablar, har kollat på stickfodral (i tyg) men inte hittat något jag gillat. Funderat på att sy ett men eftersom sy inte är min starkaste sida blir det inget. Men för lite sedan städade jag barnens hylla och hittade det här:
Fick på nåder låna det och det är perfekt! Inuti pennfacket är det en lös låda, där ligger stickorna, och under ligger "stopparna" och grejen man skruvar med. Och kablarna i plastfickan. Då kan man även stoppa ner sax, måttband eller annat man kan behöva!

Här är min novemberkaktus som har lite dålig tidsuppfattning. Men vacker är den!

1 kommentar:

lillan sa...

hej Provar skicka igen. Var det 672 kronor flygbiljetten kostade? Kram mamma.