tisdag 22 februari 2011

Mössan Liv

Liv nummer 2 är klar, den här gången valde jag stickor 4 (stället för 4,5). Och nu passar den mycket bättre, både till dottern och mig! Det är så fint med stjärnan uppe på huvudet, tycker jag! Mönstret är fortfarande av Johanne ländin (Born to Knit) och heter Liv, jag köpte det från Nysta. Garn Debbie Bliss Rialto DK, inte det billigaste garnet men det rosa har räckt till 2 mössor och det finns till en till.
Jag har lånat mössan av dottern idag eftersom jag, i min nitiska jakt på löss, slängde in min varma Eskimo-mössa i tvättmaskinen.... Mössan blev därmed tovad men tyvärr inte längre i min storlek. Eventuellt kommer mössan Liv (och jag) med i vår fack-tidning eftersom jag blivit intervjuad idag!


Jag är numera bra i hälar och någorlunda i armbågen, hurra! Känner mig piggare och mera "på humör"nu trots hostan. Var dessutom på Syfestivalen i söndags och blev inspirerad! Vad mycket fint det finns, jag skulle bara handla stickor och knappar men det är klart att det inte höll! Kom hem med garn till vantar, mössa och sjalar.... Men fudgen klarade vi att stå emot den här gången :-)

1 kommentar:

myzpyz sa...

superfin mössa!
skönt att du mår bättre o najs att du kom iväg till mässan :) jag hade gärna gått på söndagen oxå men fick nöja mig med "bara" fre o lör!
kraMyz