torsdag 10 februari 2011

Misslyckade sockar

Sockarna till brorsdottern som fyller 13 idag blev inte så bra, för små även till storasyster. Vet inte hur jag mätte. Så de hamnar i lådan tills lillebror har växt i dem.
Garnet är Indie Dyer supersock, 100% merinoull. Superskönt, känns nästan som bomullsgarn. Jag har mer än halva nystanet kvar så det blir nog snart något annat av det här garnet! Färgerna syns inte så bra på bilden, dagens gråa dagsljus räcker inte, men det är jättefina färger! "Hot Air Balloon" heter den.

Jag är ledig idag, underbart! Inga ärenden alls som jag måste göra, jag valde till och med bort att träna mitt på dan (jag gör det ikväll istället). Ett par samtal behövde ringas och det är redan gjort! Bara känslan av att dagen är min ger en skön känsla och gör mig glad.

3 kommentarer:

Anna sa...

Härligt med en dag då man kan göra precis vad man vill. Synd att sockorna inte passade, men det var ett jättesnyggt garn!

Cecilia sa...

Knepigt att man mäter så fel ibland. Eller tänker fel. Men det är inte så dumt att ha lite på lager så de kommer ju till nytta senare!

En sådan där ledig dag när tiden är helt ens egen är en skatt, ha det härligt!

MammaPuhStickar sa...

Sådana lediga dagar är absolut dom bästa.