onsdag 23 januari 2013

Utmana mig själv eller inte, det är frågan

Jag har länge tänkt att jag ska försöka skriva ett blogg-inlägg om dagen i en månad, som en egen utmaning. Men det har aldrig känts som att det är läge.... Fantastick skrev häromdagen att hon ska skriva ett blogg-inlägg om dagen i 100 dagar, och då vore det väl 17 om inte jag ska klara en månad! Särskilt om jag väljer Februari som har nätta hanterbara 28 dagar ;-) Det finns egentligen inga ursäkter eftersom man kan blogga i mobilen, fota i mobilen, surfa i mobilen. Och mobilen är oftast på samma ställe som jag är. Igår stod jag till exempel på bussen och skrev gårdagens inlägg. Det blir nog inget särskilt tema under februari utan lite blandat om stickning, familj och det som jag har i tankarna just då. En salig röra, som vanligt.

Idag har jag mest dottern i tankarna, dels för att det är hennes födelsedag idag, dels för att hon är sjuk. Troligen influensan. Hon är mest ledsen för att vi inte kan gå ut och äta ikväll som planerat. Hur som helst är det lite skönt att vara hemma, trots att jag har massor att göra på jobbet. Jag har dammtorkat sovrummet (nu kanske vi nyser lite mindre på kvällarna, maken och jag) och nu står frysen och avfrostar sig. Och så har jag läst en halv bok för dottern.
Hon ligger på soffan och vilar och jag ska göra henne sällskap nu, med mina gröna stickningar (ni ser väl hur fint stick-påsen matchar?) och kopp gott Roiboos-te.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Jamen så fint det matchar! Oj, en sådan utmaning vågar nog inte jag ge mig på, blogg-lusten kommer och går lite som den vill. Hoppas dottern kryar på sig snabbt!

Monica sa...

Jo det är nog samma med min blogglust, men jag tycker mig ha märkt att om jag bloggar lite oftare ökar inspirationen :-)