onsdag 3 juli 2013

Djurparksbesök

Idag blev det en utflykt till en djurpark jag inte varit till sedan jag var 9-10 år. Som jag kommer ihåg det besöket tyckte jag att det var ganska trist, så mina förväntningar var inte så höga. Men antingen är mina minnen luddiga eller också har de förändrat parken, troligen en kombination av båda, för jag tyckte det var trevligt och fint! Djuren har stora ytor att röra sig på men höll sig ändå väldigt nära så vi kunde se alla djurungar som var födda! Resten av familjen var också nöjda. Gråsälen Totta väntar på maten. Hon stod helt stilla i vattnet jättelänge!

Hur det gått med vasen i föregående inlägg? Jo jag fick ett snabbt svar att det visst var Lisa Larson som designat vasen, på uppdrag av antingen Åhléns eller Interflora. Uppdragsgivaren hade bestämt färgerna, designern hade gjort ett helt vit vas. Lite kuriosa, fast kul eftersom ingen tänkt på att det var en designad vas :-)

1 kommentar:

Cecilia sa...

Nu har jag missat en massa inlägg från dig igen! Skönt att du kommit ikapp dig själv och härligt med familjesemester med lugn och ro! Och så ett antikfynd, typ! :-)