fredag 25 september 2009

Allt som det ska igen

Maken hemma igen, Karius-sjalen blöt och blockad, barnen i soffan med chips.... ja det känns bra helt enkelt! Själv har jag varit på workshop i 2 dagar med idel trevliga arbetsterapeuter och fått prata arbetsterapi och forskning dagarna i ända - inspirerande! Känner mig inte ens så där trött som man kan bli av att sitta så mycket.
I brist på färdig Karius kommer en bild på min Revontuli som jag gjorde i våras i garn Evilla 8/2. Dottern ville också ha en så jag gjorde en liten av garnet som blev kvar! Det var mitt första spets-stickningsprojekt och oräkneliga är de gånger jag repat upp! Fick tips om att sätta "livlinor" vilket minskade repandet. Den lilla behövde jag inte repa en enda maska.
Och frågan är vad jag ska sätta stickorna i nu.... om det blir det gröna eller det rosa eller något helt nytt..... ja något nytt blir det!

4 kommentarer:

MammaPuhStickar sa...

Vilka fina Revontuli. Jag gillade också att sticka min. Riktigt rolig stickning. Kariussjalen blev oxå riktigt snygg. Hur mycket garn gick det åt.

Monica sa...

Det gick åt ungefär 3 nystan dvs 150g. Tog du också sånt garn?

MammaPuhStickar sa...

Nej, jag hade ett annat garn, men ditt var så snyggt till "gubben" Vet du var man får tag på sådand garn?

Monica sa...

Jag kan kolla om U har kvar av det, jag har 2 nystan kvar som du kan få men det räcker ju inte riktigt.. jag återkommer!